Wat zeggen anderen over mij?

Dit zeggen anderen over mij

Lees hieronder de ervaringen van anderen met VislaVie Coaching & Training én ontdek of dit past bij jou. Schroom niet contact op te nemen voor antwoord op je vragen of meer informatie.
Ik ontmoet je graag! 
“Ik ken Patricia nu 12 jaar en zij heeft lang geleden een plekje in mijn hart veroverd. Waarom? Om haar puurheid, om haar vermogen om van heel kleine dingen enorm te genieten, om haar inspirerende behoefte anderen te inspireren, om haar bevrijdende lach tijdens een serieus gesprek en last but not least haar basisliefde voor haar medemens. Een pracht van een life coach, dus!”
- Annerose van Straten
Loopbaancoach
Bedankt voor je energie, je openheid en je oprechte interesse en enthousiasme. Door onze gesprekken heb ik oprecht kunnen exploreren en ‘exploiteren’: wat wil ik? Wat is mijn overtuiging, waar geloof ik in en hoe verbind ik hoofd, hart en buik? Veel dank dat ik je op het juiste moment heb ontmoet en je mijn innerlijke vlam hebt helpen aanwakkeren!
- Marsha Bolk
Projectmanager
"Mijn coachvraag was ontstaan door meerdere veranderingen en uitdagingen in korte tijd op zowel persoonlijk als zakelijk vlak. De sessies hebben mij geholpen dichter bij mijn gevoel te komen. Dit gaf mij nieuwe inzichten en handvatten én het vergrootte mijn zelfbewustzijn. Ik heb het traject met Patricia ervaren als prettig, ontspannend, totaal niet zweverig en vooral heel waardevol! Ik kan haar van harte aanbevelen."
- Rik de Boer
Ondernemer
“Ik ben me in deze sessies steeds bewuster geworden van mijn lijf én mijn geest en de wijze waarop de neusademhaling effect heeft. Een hele waardevolle training, die mij behalve veel meer bewustwording ook weer de motivatie en het plezier in bewegen heeft teruggegeven. Dank je wel lieve Patricia!”
- Dorine de Jong
Tekstschrijver & Redacteur
"Ik heb eigenlijk geen woorden voor mijn dankbaarheid, je bent een bijzonder en integer mens en voelt feilloos aan wanneer je het proces zich laat ontvouwenen wanneer je even bijstuurt. Je zet me in mijn kracht."
- Petra Groen
Medewerker Finance & Control
"Patricia is in staat de schoonheid van het leven te laten zien en mij in contact te brengen met wat er diep in mijn speelt, wat er werkelijk toe doet. Voorbij het denken, met een open en liefdevol hart."
- Marieke Jonkers
Ondernemer
“Ik kreeg het aanbod om met een Vitaliteitscoach aan de slag te gaan. Ik had er enorm veel zin in om aan de slag te gaan en uiteindelijk een paar kilo's af te vallen. Mijn mindset was dat de coach mij gericht zou aansturen op voedings- en beweegschema's en dat dat mij zou helpen. Patricia heeft mij bewust gemaakt dat daar een paar stappen aan vooraf gaan. Bijvoorbeeld met het beginnen van een gezonde mindset en het doorbreken van vastgeroeste patronen. Een zoektocht naar je eigen (wils-)kracht en je ware ik. Het coachingstraject heb ik ervaren als een mooie ontdekkingsreis met pieken en dalen. Als hart onder de riem heeft zij mij een prachtig nummer toegezonden: Shine van Fia Forsström. Het lied was zo treffend en raakte mij diep. Patricia was er voor mij 'at the right time, in the right place'!"
- Deborah Goudland
Directeur basisschool
"Patricia is een trainer die duidelijk breed opgeleid is en deze kennis combineert met haar intuïtie. Ze  werkt vanuit ervaring en daarmee het vertrouwen om te gaan met dat wat zich aandient. Patricia gebruikt praktische tools en oefeningen die je helpen naar een dieper inzicht in jezelf. Ze doet dit in een sfeer van rust, humor, speelsheid en respect!" 
- Willemijn Manshanden
Eventmanager

Opdrachtgevers

Wil je dit ervaren?

Over Vis la Vie

Vis la Vie betekent ‘Leef het leven’ en ‘Ervaar het leven’! (Her)ontdek de liefde voor het leven. 

Tijdens wandelcoaching of een van de natuurtrainingen nodig ik je graag uit te stappen in deze ervaring:

 

  • Vertraag je tempo en leer luisteren naar wat jij nodig hebt;
  • Voel en kom thuis bij je authentieke JIJ én je vitaliteit;
  • Leef van binnenuit en leer hoe jouw potentieel en energie sprankelt!

“Ik leer je anders kijken van waaruit nieuwe energie en nieuw perspectief ontstaat!” - Patricia