Wandelcoaching

Op zoek naar je 'true nature'?

Ontdek Le(e)f! wandelcoaching en ervaar meer rust, meer energie en meer JIJ! Als (hoog) sensitief persoon heb je een groot betrokkenheidsgevoel. Door alles waar je mee in aanraking komt en alle rollen die je vervult, kun je verwijderd raken van wie je werkelijk bent. Je herkent het gevoel van overprikkeld zijn, maar je merkt dit vaak te laat op. Aan het einde van de dag vraag je je wel eens aan af ‘Waar doe ik het allemaal voor?’, ‘Is dit het nu?’.

 

 • Je voelt veel 
 • Je bent heel betrokken 
 • Je kunt intens genieten 
 • Je bent open-minded en nieuwsgierig 
 • Je wilt ontdekken hoe het leven (voor jou) werkt
 • Je wilt (niet meer over)LEVEN!

Komt dit je bekend voor? Staan ‘goed voor jezelf zorgen‘, liefdevol leven en persoonlijke groei bij jou hoog in het vaandel? Geloof je in de louterende werking van (bewegen in) de natuur? En wil jij ontdekken wat jouw ’true nature’ is? Dan help ik je graag verder! 

Vol energie thuiswerken?

Ontdek de mogelijkheden van Buitenwerk(t)! wandelcoaching. En ervaar hoe bewegen in de natuur je op alle gebieden in beweging zet.

Le(e)f! Wandelcoaching

Le(e)f! is het wandelcoachprogramma* voor jou -als hooggevoelige, ambitieuze vrouw & moeder- zoekend naar 

een evenwichtig en zelfbewust leven! 

 

Le(e)f! geeft je antwoord op vragen als; ‘Wat heb ik nodig om mezelf te kunnen zijn?’, ‘Wie ben ik als ik werkelijk mezelf ben?’ en ‘Hoe geef ik betekenis aan mijn levensdoelen?’ Je werkt met jouw prikkelgevoeligheid en (her)ontdekt je vitaliteit en intuïtie. Je (her)ontdekt jouw liefde voor het leven; dat wat jou energie geeft en ontroert. Je komt weer in contact met jouw kern en je weet wat wél werkt voor jou, jouw leefregels! Jouw eigen-wijsheid en lef om te gaan staan voor wie je bent, laten je groeien. Ontdek al wandelend tijdens de coachingsessies hoe de natuur je helpt bij dit proces. Op een groene lokatie bij jou in de buurt (regio Alkmaar – Amsterdam).

 

*VislaVie maakt gebruik van wetenschappelijk bewezen methodes uit 1. Vitaliteits- & Lifecoaching (Chivo Kennisinstituut Vitaliteit & Leefstijl) | 2. Mindful bewegen (Mindful Run Nederland) | 3. Shinrin Yoku Natuurkennis & technieken (Forest Bathing methode) | 4. Persoonlijk leiderschap & de potentieelgerichte aanpak (Transformational Presence in coaching (Alan Seale) en de NEO-PI-3 Big Five Talentanalyse).

Dit kun je verwachten:

Vertragen

- Jouw energie -

Word je -in de buitenlucht- weer bewust van jouw ritme en aanwezigheid! Wat weet je al over wat goed is voor jou? Passend bij je wens kijken we naar feiten & tools op het gebied van ademhaling, bewegen, managen van stress en wilskracht. Je leert hoe je kunt ontspannen en anders kunt kijken naar dat wat je bezighoudt. Er ontstaat ruimte voor meer JIJ…

Thuiskomen

- Jouw essentie -

Weer JIJ zijn! Jouw authentieke zelf. Ontdek dat je alle antwoorden al in je draagt. In deze fase krijg je zicht op jouw (randvoor)waarden, drijfveren en energiebronnen; op dat wat écht belangrijk is voor jou! Je ontdekt je (levens)doelen en leert van daaruit keuzes maken. En je leert met een andere blik naar emoties te kijken. Kortom, je creëert jouw ‘way of life’!

Sprankelen

- Jouw meerwaarde -

Shine! Leven volgens wat je weet.
Je leert stap voor stap jouw leven te LEVEN. Je oefent met jouw ‘way of life’ in relatie tot de ander en je leert volhouden. 

“Bedankt voor je energie, je openheid en je oprechte interesse en enthousiasme. Door onze gesprekken heb ik oprecht kunnen exploreren en ‘exploiteren’: wat wil ik? Wat is mijn overtuiging, waar geloof ik in en hoe verbind ik hoofd, hart en buik? Veel dank dat ik je op het juiste moment heb ontmoet en je mijn innerlijke vlam hebt helpen aanwakkeren!”
 
– Marsha Bolk, Projectmanager

Dit levert Le(e)f! wandelcoaching je op

Inzicht

Groei

Nieuw gedrag

Ontdek de wandelcoaching mogelijkheden

Le(e)f! Diamond

Volgt binnenkort.

Le(e)f! Rock

Een stevig 6-weken Wandelcoachingsprogramma waarin je de drie fasen vertragen > thuiskomen > sprankelen doorloopt met als resultaat rust, energie en helderheid over je persoonlijk (levens)doel om daarna van binnenuit te kunnen leven: 

 • 1-op-1 wandelcoaching (6 sessies van 2 uur) 
 • Online ‘Hou vol!’- coaching (2 zoom-sessies van 15 min), wandelend met de oortjes in. 
 • Aandacht voor: mindful leven, stressmanagement, persoonlijk (levens)doel, persoonlijk leiderschap & zelfsturing.
 • Naslagwerk met inspirerende & praktische oefeningen voor volhouden gewenst gedrag & nieuwe mindset.

Investering: €900 NU: €750 

Le(e)f! Stone

Alles begint met een eerste stap!

Word je (weer) bewust van wat jij nodig hebt; leer vertragen en ruimte te creëren voor een andere blik. Ervaar meer rust én helderheid na de sessie! 

 • ‘Slow down’ wandelcoaching (1 sessie van 1,5 uur) 
 • Aandacht voor: ademhalen, mindful bewegen en positieve mindset

Investering: €75 

Maatwerk is mogelijk! Neem gerust contact op dan bespreken we je wensen.

*ook als je niet in de omgeving Alkmaar / Amsterdam woont.

 

Tip:  Vaak is de coachvraag werkgerelateerd. Veel werkgevers hebben een scholings- of vitaliteitsbudget beschikbaar van waaruit coaching vergoed kan worden. Vraag dit gerust na bij je werkgever en/of jouw HR adviseur of jouw organisatie dat ook heeft. Ben je ondernemer? Deze coaching kun je opgeven als scholingskosten.

"Patricia is in staat de schoonheid van het leven te laten zien en mij in contact te brengen met wat er diep in mij speelt, wat er werkelijk toe doet. Voorbij het denken, met een open en liefdevol hart."
- Marieke Jonkers
Ondernemer
"Ik heb eigenlijk geen woorden voor mijn dankbaarheid, Patricia is een bijzonder en integer mens en voelt feilloos aan wanneer ze het proces zich laat ontvouwen en wanneer ze even bijstuurt. Zij zet me in mijn kracht."
- Petra Groen
Medewerker Finance & Control
“Ik kreeg het aanbod om met een Vitaliteitscoach aan de slag te gaan. Mijn mindset was dat de coach mij gericht zou aansturen op voedings- en beweegschema's en dat dat mij zou helpen een paar kilo's af te vallen. Patricia heeft mij bewust gemaakt dat daar een paar stappen aan vooraf gaan. Bijvoorbeeld met het beginnen van een gezonde mindset en het doorbreken van vastgeroeste patronen. Een zoektocht naar je eigen (wils-)kracht en je ware ik. Het coachingstraject heb ik ervaren als een mooie ontdekkingsreis met pieken en dalen. Als hart onder de riem heeft zij mij een prachtig nummer toegezonden: Shine van Fia Forsström. Het lied was zo treffend en raakte mij diep. Patricia was er voor mij 'at the right time in the right place'!
- Deborah Goudland
Directeur basisschool

Wil je weten hoe stress werkt én mijn 3 favoriete ontstress-ors ontvangen? Vraag dan gratis de e-module '(s)Tem je stress' aan!

Vind hier de 'Heb het leven lief' afspeellijst met nummers die raken, inspireren of een heerlijk levenslustig gevoel geven!

Past wandelcoaching niet helemaal bij jou?

Over Vis la Vie

Vis la Vie betekent ‘Leef het leven’ en ‘Ervaar het leven’! (Her)ontdek de liefde voor het leven. Kom weer in contact met de schoonheid ervan. En kom weer in contact met jezelf. Met je essentie én je vitaliteit. Ik help je graag deze roerige tijden te omarmen, want juist dan leer je jezelf goed kennen; je natuurlijke neigingen, je sterktes en uitdagingen en dat wat je nodig hebt. Als ik mensen weer vol overgave het leven zie leven, daar doe ik het voor. Mensen weer laten liefhebben en sprankelen.