Contact

Meer weten of een afspraak maken? Stuur me je vraag of wens!

  Vis la Vie vanuit Tanzania!

  Vanwege een buitenland-ervaring met mijn gezin woon (& werk*) ik op dit moment in Tanzania.

  De overweldigende natuur hier is een bron van nieuwe inspiratie voor de wandelcoaching en natuurtrainingen van Vis la Vie. Vanaf december ben ik weer face2face beschikbaar. 

  *online coaching wel mogelijk!  

   

  Heb je een vraag of wil je meer informatie, neem dan gerust contact op. Leuk je te ontmoeten!

   

  Lieve groeten,

  Patricia 

  Vis la Vie 

  Patricia Hoekstra 

  Laat je inspireren door de ervaring van anderen

  “Ik ken Patricia nu 12 jaar en zij heeft lang geleden een plekje in mijn hart veroverd. Waarom? Om haar puurheid, om haar vermogen om van heel kleine dingen enorm te genieten, om haar inspirerende behoefte anderen te inspireren, om haar bevrijdende lach tijdens een serieus gesprek en last but not least haar basisliefde voor haar medemens. Een pracht van een life coach, dus!”
  - Annerose van Straten
  Loopbaancoach
  Topaas Loopbaanadvies
  "Bedankt voor je energie, je openheid en je oprechte interesse en enthousiasme. Door onze gesprekken heb ik oprecht kunnen exploreren en ‘exploiteren’: wat wil ik? Wat is mijn overtuiging, waar geloof ik in en hoe verbind ik hoofd, hart en buik? Veel dank dat ik je op het juiste moment heb ontmoet en je mijn innerlijke vlam hebt helpen aanwakkeren!"
  - Marsha Blok
  Projectmanager
  "Mijn coachvraag was ontstaan door meerdere veranderingen en uitdagingen in korte tijd op zowel persoonlijk als zakelijk vlak. De sessies hebben mij geholpen dichter bij mijn gevoel te komen. Dit gaf mij nieuwe inzichten en handvatten én het vergrootte mijn zelfbewustzijn. Ik heb het traject met Patricia ervaren als prettig, ontspannend, totaal niet zweverig en vooral heel waardevol! Ik kan haar van harte aanbevelen."
  - Rik de Boer
  Ondernemer